Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η δολοφονία δύο δημοσιογράφων σε κομητεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η οποία μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση. 

Την ώρα που η δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη άγνωστος πυροβόλησε επτά η οκτώ φορές. Όλα αυτά την ώρα που το περιστατικό μεταδιδόταν απευθείας από το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν το τηλεοπτικό δίκτυο το WDBJ7.

Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβόλησε, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.

Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: Πρόκειται για τη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ.

«Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η Άλισον και ο Άνταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά», δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.

Όπως ήταν φυσικό η είδηση κυκλοφόρησε άμεσα, με τις αρχές μάλιστα να πιστεύουν πως ο βασικός ύποπτος ήταν ένας δυσαρεστημένος πρώην συνάδελφος των δύο άτυχων ατόμων, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο κυβερνήτης της πολιτείας Βιρτζίνια