Απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας σε ζωντανή μετάδοση σε κομητεία της πολιτείας Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ο δράστης που πυροβόλησε την δημοσιογράφο και τον οπερατέρ παραδέχθηκε την πράξη του, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter βίντεο  από την ώρα του περιστατικού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ύποπτος υπέκυψε στα τραύματά του. Ο σερίφης της κομητείας Φράνκλιν, που χειρίζεται την υπόθεση, επιβεβαίωσε τον θάνατο του. Όπως είπε, η έρευνα που έχουν ήδη ξεκινήσει οι αρχές για τις εν ψυχρώ δολοφονίες θα είναι μακρά ενώ σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρο του δράστη.

«Ο ύποπτος πέθανε στο νοσοκομείο του Φέρφαξ Αϊνόβα, στη βόρεια Βιρτζίνια, λόγω του τραύματος που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του» είπε ο σερίφης.

Ο Βέστερ Λι Φλάναναγκαν που δημοσίευσε τα βίντεο με το όνομα «Μπράις Γουίλιαμς», έγραψε στο Twitter: Κατέγραψα τους πυροβολισμούς. 

Ο 41χρονος εργαζόταν για τον σταθμό WDBJ από τον Μάρτιο του 2012 έως και τον Φεβρουάριο του 2013. 

Τα βίντεο «κατέβηκαν» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μόλις έγιναν αντιληπτά και έδειχναν τον δράστη να πλησιάζει τη δημοσιογράφο την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από μία γυναίκα σε ζωντανή μετάδοση. 

twitter-tweet" lang="en">

Sometime between last night & this morning, @ABC received fax from someone claiming to be Bryce Williams. Turned over to authorities #WDBJ

— Jon Williams (@WilliamsJon) August 26, 2015

Εκείνη την ώρα σήκωσε το όπλο του, με τη δημοσιογράφο να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. 

twitter-tweet" lang="en">

#BREAKING: Man suspected of killing two WDBJ7 employees kills himself on I-66 in Fauquier Co. http://t.co/XLx3pS2I5X

— WDBJ7 (@WDBJ7) August 26, 2015

Στο δεύτερο βίντεο, ο δράστης απαθανατίζεται να πυροβολεί, την ώρα που δημοσιογράφος τρέχει να βρει καταφύγιο. Οκτώ πυροβολισμοί ακούγονται πριν η οθόνη γίνει μαύρη, ενώ στη συνέχεια ακούγονται ακόμη οκτώ πυροβολισμοί πιθανότατα κατά του οπερατέρ.