Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έδωσε «καμία πληροφορία και κανένα αποτέλεσμα» όσον αφορά το δείγμα DNA που ελήφθη από τον Ντομινίκ Στρος-Καν, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δύο αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και ένα γαλλικό μετέδωσαν χθες ότι βρέθηκε DNA του Ντομινίκ Στρος-Καν στα ρούχα του φερόμενου θύματός του, της 32χρονης καμαριέρας που κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού.

Επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην έρευνα, το ABC και το NBC μετέδωσαν ότι τα αποτελέσματα των αναλύσεων ανακοινώθηκαν την Κυριακή στις γαλλικές αρχές.

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2 προσέθεσε ότι στα ρούχα της καμαριέρας βρέθηκε σπέρμα του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ.

Χθες η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές και είχε παραπέμψει τους δημοσιογράφους στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος δεν τις σχολίασε επίσης. «Τίποτε δεν θα αποκαλυφθεί πριν από τη δίκη», δήλωσε εξάλλου στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα Έριν Ντάγκαν.