Τον βιαστή μίας 24χρονης αναζητούν οι αρχές στο Leeds, σύμφωνα με την Dailymail.

Το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα δείχνει τον άγνωστο άντρα να έχει στα χέρια του τη νεαρή κοπέλα και να τη μεταφέρει στο σημείο όπου  έγινε ο βιασμός.

Στο σοκαριστικό βίντεο περπατά στο κέντρο της πόλης λίγο πριν πέσει πάνω στην άτυχη κοπέλα γύρω στις 5 τα ξημερώματα όπου το θύμα πήγαινε να πάρει ταξί έπειτα από βραδινή έξοδο. 

Ο άντρας περπάτησε μαζί με το θύμα και έφτασαν στην Dortmund Sqaure. Εκεί την πήρε στην αγκαλιά του, μέχρι το σημείο της επίθεσης, στο Mark Lane.

Εκπρόσωπος των αρχών δήλωσε χαρακτηριστικά:

Τα πλάνα είναι σαφώς ενοχλητικά. Φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε τη συναίνεση του θύματος. Δίνουν μια πραγματικά σκληρή απεικόνιση της σοβαρής φύσης του αδικήματος και ελπίζουμε οι πολίτες να μας βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν λεπτό προς λεπτό τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας στο κέντρο της πόλης και έχουν εντοπίσει τον ύποπτο, που φαίνεται να είναι γύρω στα 35 με 40, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ωστόσο, η αστυνομία έχει το DNA του δράστη από το θύμα και αναζητούν στοιχεία προκειμένου να τον εντοπίσουν. Η αστυνομία προσθέτει:

Φαίνεται να πλησιάζει μια άλλη γυναίκα γύρω στις 4.45 τα ξημερώματα. Το βίντεο δεν είναι πολύ καθαρό αλλά φαίνεται μια λευκή γυναίκα που φορά φούστα. Απευθύνουμε έκκληση σε αυτή τη γυναίκα να επικοινωνήσει μαζί μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι έψαχνε κάποια γυναίκα να επιτεθεί πριν εστιάσει στο θύμα.

Οι αρχές καλούν όποιον έχει στοιχεία να επικοινωνήσει με την αστυνομία.