Τρεις φωτογραφίες που δείχνουν τον Λαμάρ Όντομ σε άσχημη κατάσταση από το κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ που τον οδήγησε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο πρώην αστέρας του NBA σε άσχημη κατάσταση μέσα στη σουίτα του «Ράντσου του Έρωτα» στη Νεβάδα όπου πέρασε τεσσερις ημέρες με δύο ιερόδουλες καταναλώνοντας άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Στην πρώτη φωτογραφία ο Όντομ είναι καθισμένος στον καναπέ της σουίτας και κρατά ένα μπουκάλι νερό. Εμφανώς εξαντλημένος δείχνει ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει το σώμα του όρθιο.

Στις άλλες δύο φωτογραφίες, ο πρώην σταρ των Λέικερς εμφανίζεται ξαπλωμένος σε ένα τεράστιο κρεβάτι και δεν έχει διευκρινιστεί εάν κοιμάται ή αν βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.  Στο κομοδίνο δίπλα του διακρίνονται διάφορα σεξουαλικά σύνεργα ενώ στο πάτωμα υπάρχει ένας ταξιδιωτικός σάκος. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, τις φωτογραφίες τράβηξε μία από τις δυο ιερόδουλες που είχε επιλέξει ο Λαμάρ για τα όργιά του στο Ράντσο του Έρωτα, που του στοίχισαν συνολικά 79.000 δολάρια για τέσσερις ημέρες. Η επιλογή του 35χρονου ήταν η Ράιντερ Τσέρι και η Μόνικα Μονρό, που τον επισκέπτονταν τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα για «ιδιωτικά πάρτυ» πριν τον βρουν αναίσθητο το μεσημέρι της Τρίτης.