current views are: 2

21 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση06:42

Δάσκαλος δέρνει μαθητή την ώρα του μαθήματος (Βίντεο)

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει δάσκαλο να βιοπραγεί έξι φορές ενάντια σε μαθητή μπροστά σε όλη τη τάξη, βγήκε στη δημοσιοτήτα. 

Δημοσίευση 06:42’
αρθρο-newpost

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει δάσκαλο να βιοπραγεί έξι φορές ενάντια σε μαθητή μπροστά σε όλη τη τάξη, βγήκε στη δημοσιοτήτα. 

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει δάσκαλο να βιοπραγεί έξι φορές ενάντια σε μαθητή μπροστά σε όλη τη τάξη, βγήκε στη δημοσιοτήτα. 

Φαίνεται πως έχουν καθιερώσει τη σωματική τιμωρία στα σχολεία του Ντουμπάι αφού μέσα σε μια εβδομάδα είναι το τρίτο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

Το τελευταίο προκαλεί αναστάτωση, καθώς δείχνει έναν καθηγητή να χτυπά με όλη του τη δύναμη έναν μικρό μαθητή την ώρα του μαθήματος, έξι φορές! 

Όπως αναφέρει η Mirror, το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα σχολείο του Ντουμπάι από έναν συμμαθητή του παιδιού που έκρυβε το κινητό μέσα στην τσάντα του.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας από δασκάλους που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα οδήγησαν το Υπουργείο Παιδείας στην απόφαση να ανοίξει μία γραμμή καταγγελιών, όπου μπορεί να καλέσει οποιοσδήποτε μαθητής πέφτει θύμα κακοποίησης.

Ο Χουσάιν Αλ Χαμάντι, ο υπουργός Παιδείας του Ντουμπάι αναφέρει πως η γραμμή θα βοηθά τις αρχές να επιλύουν παρόμοια προβλήματα γρήγορα, επιβάλλοντας τις απαιτούμενες κυρώσεις στους καθηγητές χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας. 


σχετικα αρθρα