Παγκόσμια είναι η συγκίνηση για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας με το ρωσικό Airbus A321 που συνετρίβη στη  χερσόνησο του Σινά, λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωσή του.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 224 άτομα, ανάμεσά τους 25 παιδιά, ηλικίας από 10 μηνών έως 17 ετών. Από τους 217 επιβάτες, οι 214 ήταν Ρώσοι, ενώ υπήρχαν και τρεις Ουκρανοί, όπως ανέφεραν χτες τα διεθνή μέσα.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που τράβηξαν λίγα λεπτά πριν από την απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους οι αδικοχαμένοι επιβάτες καθώς και άλλες εικόνες από την ευτυχισμένη ζωή.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ένας 38χρονος πατέρας εμφανίζεται να ανεβαίνει τα σκαλιά για να επιβιβαστεί στο μοιραίο αεροσκάφος κρατώντας στην αγκαλιά του τη τρίχρονη κορούλα του. 

Ο άνδρας, που σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror ονομάζεται Γιούρι Σέιν, είχε πάει στην Αίγυπτο για διακοπές με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Τη φωτογραφία φέρεται να ανέβασε στο λογαριασμό της σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης η 30χρονη σύζυγος του.

Σύμφωνα με τη Mirror, το μικρότερο θύμα της τραγωδίας είναι η μόλις 10 μηνών Νταρίνα Γκρόμοβα

Η φωτογραφία δείχνει το νήπιο σε ένα αεροδρόμιο, να πιέζει τα μικροσκοπικά χεράκια του στο τζάμι καθώς κοιτάζει τα αεροπλάνα. 

Οι γονείς του βρέφους, ο Αλεξέι Γκρομόβ και η γυναίκα του Τατιάνα βρίσκονταν επίσης στο αεροσκάφος, σύμφωνα με τον κατάλογο των επιβατών που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.