Βέλη κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης που βρέθηκε στην Αργολίδα.

«Η κυβέρνηση είναι όμηρος και αιχμάλωτη των ιδεοληψιών της και δεν μπορεί να προχωρήσει τις αναγκαίες πολιτικές παρεμβάσεις, που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση» σημείωσε και υπογράμμισε ότι «λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές υπάρχει μια μεγάλη αγωνία και ανησυχία στους Έλληνες πολίτες, γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει».

«Σ' αυτό το πολιτικό περιβάλλον η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια. Θα επικαιροποιήσει την πρότασή της μετά τις 22 Νοεμβρίου και θα απευθυνθεί ξανά στους πολίτες, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους», συνέχισε.

Ο κ. Μεϊμαράκης έγινε δεκτός στην Αργολίδα από τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, πολιτευτές και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Περιόδευσε στο Ναύπλιο και συναντήθηκε με νέους του κόμματος, ενώ μίλησε στο Εργατικό Κέντρο Άργους, σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στην Πελοπόννησο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε και την πόλη της Νεμέας, ενώ τη Δευτέρα θα μεταβεί στην Καλαμάτα και την Τετάρτη θα μιλήσει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.