Άγιο είχε μια γυναίκα, η οποία γλίτωσε την τελευταία στιγμή την επιβίβαση στο μοιραίο Airbus που συνετρίβη και οδήγησε στο θάνατο 224 ανθρώπους στη χερσόνησο του Σινά. 

Η Εκατερίνα Γκουινέν από την πόλη Περτοζαβόντσκ, δεν μπήκε στο μοιραίο αεροσκάφος για... 170 δολάρια. Τόσο ήταν φτηνότερο το εισιτήριο που βρήκε την τελευταία στιγμή, για πτήση με προορισμό τη Μόσχα, αντί για την πτήση προς την Αγία Πετρούπολη.

«Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο 15 λεπτά μετά την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για μένα καθώς η μητέρα μου απο χιλίαδες χιλιόμετρα μακριά μου είπε κλαίγοντας "Δόξα τω Θεώ είσαι ζωντανή". Τότε κατάλαβα από τι ακριβώς γλίτωσα» είπε η Εκατερίνα. «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω στην εκκλησία και θα ανάψω ένα κερί για την τύχη μου αλλά και στη μνήμη όλων των θυμάτων» λέει η Εκατερίνα.

Η πτήση της Ρωσίδας αναχώρησε περίπου 10 ώρες μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ενώ περιγράφοντας το κλίμα τη δική της πτήση ανέφερ: «Στην πτήση της επιστροφή επικρατούσε νεκρική σιγή. Όλοι ήταν σε ένταση και ανησυχούσαν με τον παραμικρό θόρυβο και το παραμικρό τρίξιμο».