Επίθεση με μαχαίρι στο στήθος δέχθηκε ένας 30χρονος Ρουμάνος, ενώ περπατούσε τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Λάρνακα, προς το σπίτι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.40 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο στην οδό Σταύρου Ποσκώτη. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τραυματισμένο και πεσμένο στο έδαφος, αναφέρει η «Καθημερινή Κύπρου».
 
Κλήθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών. Οι γιατροί εξέτασαν τον 30χρονο και διαπίστωσαν ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο.
 
Ο νεαρός κρατήθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός ήταν σε κατάσταση μέθης. Όπως ο ίδιος ανέφερε, ενώ περπατούσε μόνος στο δρόμο καθ` οδόν προς το σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο που τον τραυμάτισε με μικρό μαχαίρι στο στήθος.
 
Λόγω της μέθης, ο 30χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει στην Αστυνομία περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν, ούτε να περιγράψει το δράστη και να προσδιορίσει το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.