current views are: 2

10 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση12:07

Η γαλλίδα υπουργός που αναστατώνει το Παρίσι, όπως… η Όλγα τη Βουλή! (φωτό)

Η γαλλίδα υπουργός Παιδείας έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το θαυμασμό, αλλά και τα… κακόβουλα σχόλια των πολιτικών της αντιπάλων.

Δημοσίευση 12:07’
αρθρο-newpost

Η γαλλίδα υπουργός Παιδείας έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το θαυμασμό, αλλά και τα… κακόβουλα σχόλια των πολιτικών της αντιπάλων.

Η γαλλίδα υπουργός Παιδείας έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το θαυμασμό, αλλά και τα… κακόβουλα σχόλια των πολιτικών της αντιπάλων, για τις σέξι εμφανίσεις της τόσο στη γαλλική εθνοσυνέλευση, όσο και στις επίσημες συναντήσεις. Η Ναζά Βαλό Μπελκασέμ δεν πτοείται, πάντως, και εξακολουθεί να «κόβει» την ανάσα με τα μίνι φορέματα και το αγαπημένο της βαθύ ντεκολτέ.

Τελευταίο «χτύπημα» της σέξι υπουργού, και προσωπικής αδυναμίας του γάλλου Προέδρου, ήταν η εμφάνισή της στη γαλλική εθνοσυνέλευση με ένα μαύρο φόρεμα, το ντεκολτέ του οποίου άφηνε ακάλυπτο ένα κομμάτι από το δαντελένιο της σουτιέν. 

«Η υπουργός φοράει ντεκολτέ και κραγιόν για να αποσπάσει την προσοχή των Γάλλων βουλευτών προκειμένου να μην τις κάνουν ερωτήσεις για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις», υποστηρίζουν στελέχη της γαλλικής Δεξιάς τα οποία, την έχουν βάλει στο μάτι. 

Εντύπωση είχε προκαλέσει και κατά την παρουσία της στην Αθήνα, στο πλευρό του Φρανσουά Ολάντ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα

Προσφάτως, η 38χρονη Ναζά δέχτηκε τα πυρά του κόμματος του Νικολά Σαρκοζί, καθώς οι βουλευτές έφτασαν στο σημείο να την κατηγορήσουν ακόμη και ότι δεν είναι καλή μαμά, αφού δεν συνοδεύει ποτέ τα δίδυμα παιδιά της στο σχολείο.

Μάλιστα, μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων επιλέγοντας στενά φορέματα, αρκετά πάνω από το γόνατο, που αφήνουν ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

 


σχετικα αρθρα