current views are: 4

13 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση23:01

Ολάντ: Επανέρχονται οι έλεγχοι στα σύνορα – Θα δώσουμε μάχη κατά των τρομοκρατών

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο πρώτο μήνυμά του μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. 

Δημοσίευση 23:01’
αρθρο-newpost

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο πρώτο μήνυμά του μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. 

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο πρώτο μήνυμά του μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει ποτέ μία αντίστοιχη τρομοκρατική επίθεση. Έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού» είπε και συνέχισε: 

Πήρα την απόφαση να κλείσουν τα σύνορα. Είναι μία ακόμη τεράστια δοκιμασία. Ποιοι είναι αυτοί οι τρομοκράτες; Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Οι τρομοκράτες θέλουν να μας φοβίσουν. Θα κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα νικήσουμε τους τρομοκράτες. Ζητώ να έχετε εμπιστοσύνη στις γαλλικές δυνάμεις. Ζήτω η Γαλλία, ζήτω η Δημοκρατία.

Σε δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα αργότερα μπροστά από το θέατρο  Μπατακλάν ο γάλλος πρόεδρος επεσήμανε πως κυβέρνησή του θα διεξαγάγει έναν «αδυσώπητο» αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι χθες οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 120 ανθρώπους.

«Θελήσαμε να έλθουμε εδώ, ανάμεσα σε όσους βίωσαν αυτή τη βαρβαρότητα, για να πούμε ότι θα δώσουμε μάχη, η οποία θα είναι αδυσώπητη» για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, δήλωσε ο Ολάντ έξω από τον χώρο συναυλιών όπου τρεις ένοπλοι εισέβαλαν χθες και διέπραξαν μακελειό. 

 

“We are going to fight, and our fight will be merciless.”The words of French President Francois Hollande, visiting Bataclan concert hall, where at least 100 people were killed http://bbc.in/1LeJRe0 #ParisAttacks

Posted by BBC News on Friday, 13 November 2015


σχετικα αρθρα