Ελεύθερος αφέθηκε από την αστυνομία του Βελγίου ο Μοχάμεντ Αμπντελσαλάμ, αδερφός του φερόμενου τρομοκράτη που αναζητείται από τις γαλλικές αρχές για τις επιθέσεις στο Παρίσι, έπειτα από πολλές ώρες ανακρίσεων. 

«Με κατηγόρησαν πως έκανα μία τρομοκρατική πράξη (...) αλλά δεν συνδέομαι σε καμία περίπτωση με τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι. Δούλεψα για δέκα χρόνια στο τοπικό συμβούλιο χωρίς να έχω πρόβλημα με τον οποιονδήποτε. Οι γονείς μου είναι απόλυτα σοκαρισμένοι από την τραγωδία. Τα αδέρφια μου ήταν κανονικά και δεν είχα παρατηρήσει οτιδήποτε περίεργο» είπε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την απελευθέρωσή του και συνέχισε: 

Ο αδελφός μου Σαλάχ (σ.σ. για τον οποίο οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό) δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μαζί μας. Δεν γνωρίζουμε που είναι ή εάν έχει πληροφορίες. Δεν γνωρίζαμε ότι ο Μπραχίμ (ο βομβιστής αυτοκτονίας στο καφέ στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού) ήταν στο Παρίσι. (...) Παρότι κάποιοι ίσως να μην με πιστέψουν, η οικογένειά μου και εγώ, έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ από τα γεγονότα.