current views are: 2

17 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση21:23

Συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς κατά τζιχαντιστών τα γαλλικά μαχητικά

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο βομβαρδισμός θέσεων των τζιχαντιστών στη συριακή πόλη Ράκα από γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη. 

Δημοσίευση 21:23’
αρθρο-newpost

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο βομβαρδισμός θέσεων των τζιχαντιστών στη συριακή πόλη Ράκα από γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη. 

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο βομβαρδισμός θέσεων των τζιχαντιστών στη συριακή πόλη Ράκα από γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη

«Ακόμα κι αυτή τη στιγμή, δέκα γαλλικά μαχητικά εξαπολύουν αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Ράκας» επισήμανε ο υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, τέσσερις ημέρες μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση.

Ο Γάλλος υπουργός επιπλέον σημείωσε ότι η Ρωσία έχει κινητοποιηθεί στο θέμα της Συρίας και πλέον πλήττει θέσεις του Ισλαμικού Κράτους.

«Παρατηρώ ότι η Ρωσία έχει κινητοποιηθεί καθώς ακόμα και σήμερα ρωσικοί πύραυλοι Κρουζ έπληξαν τη Ράκα», το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, τόνισε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του γαλλικού ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου.


σχετικα αρθρα