Στη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, τη γυναίκα-καμικάζι που ανατινάχτηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο Σεν Ντενί του Παρισιού, ανήκει το πτώμα, που βρέθηκε μέσα στα ερείπια. Ανάμεσα στα ερείπια εντόπιστηκε και μια τσάντα που περιέχει ένα διαβατήριο στο όνομα της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σκοτώθηκαν συνολικά τρία άτομα, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού, ανάμεσα στους οποίους και ο φερόμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ.

«Ανθρώπινα μέλη που ανήκουν κατά τα φαινόμενα» σε άλλον άνδρα έχουν βρεθεί και η διαδικασία αναγνώρισής του είναι σε εξέλιξη, πρόσθεσε δικαστική πηγή.

Οι ερευνητές συνεχίζουν να αναζητούν τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, έναν από τους δράστες των επιθέσεων στο κέντρο του Παρισιού και στο Στάδιο της Γαλλίας στο Σεν Ντενί πριν από μια εβδομάδα.

Είναι πεπεισμένοι ότι ο αδελφός του, ο Μπραχίμ, ήταν στην ομάδα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις σε υπαίθρια καφέ και εστιατόρια, πριν ανατιναχθεί στη λεωφόρο Βολτέρ, πριν από την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν.

Έρευνες της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες στο Ονέ-σου-Μπουά, στην περιοχή του Παρισιού, μέσα στο διαμέρισμα της μητέρας της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, η οποία πιθανόν πυροδότησε το γιλέκο με τα εκρηκτικά που φορούσε μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.