Συναγερμός έχει σημάνει στο Κολοράντο των ΗΠΑ όταν ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε κλινική Οικογενειακού Προγραμματισμού.

«Το αστυνομικό τμήμα επιβεβαιώνει τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και αγνώστου αριθμού πολιτών, η κατάσταση ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η τοπική αστυνομία.

«Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN η αξιωματικός Κατρίν Μπάκλει από το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα βεβαιότητα για το τι συνδέει το περιστατικό με την κλινική.

 

«Μια αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της αστυνομίας, ενώ πρόσθεσε ότι «πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς», χωρίς να είναι σε θέση να αναφέρει εάν πρόκειται για έναν ή περισσότερους ενόπλους δράστες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC,τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, ενώ μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα πολίτες.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε πως τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς διεκομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ πρόεδρος του κέντρου "Rocky Mountains" δήλωσε πως οι πυροβολισμοί συνεχίζονται.