Για χάρη του μια ολόκληρη πόλη γιόρτασε τα Χριστούγεννα από τον Οκτώβριο καθώς οι γιατροί είχαν εκφράσει φόβους ότι αυτά μάλλον θα είναι τα τελευταία του. Και δυστυχώς έτσι έγινε. Ο λόγος για ένα επτάχρονο αγόρι στον Καναδά, τον Evan Leversage, ο οποίος έδινε τη μάχη με την επάρατη νόσο από τότε που ήταν δύο ετών.

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο και πριν από περίπου ενάμιση μήνα οι γιατροί δεν έδιναν και πολλές ελπίδες στους γονείς του.

Έτσι η μικρή πόλη του Οντάριο Σεντ Τζορτζ αποφάσισε να φέρει φέτος νωρίτερα τα Χριστούγεννα για χάρη του μικρού Evan, στολίζοντας από τον Οκτώβριο και πραγματοποιώντας εκδηλώσεις.

Αρχικά η μητέρα του, Nicole Wellwood, ζήτησε από την οικογένεια αν θα μπορούσαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα τον Οκτώβριο. Τα ξαδέλφια της όχι μόνο δέχθηκαν αλλά το προχώρησαν σε άλλο επίπεδο και αφού μοίρασαν στην πόλη ενημερωτικά φυλλάδια και δημιούργησαν μια ειδική σελίδα στο Facebook καταφέρνοντας να πείσουν τους συμπολίτες τους να γίνουν συμπαραστάτες στον μκρό Evan με αυτόν τον τρόπο.

Αφού λοιπόν στόλισαν το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου διοργάνωσαν παρέλασαν μπροστά από το σπίτι του  και όπως δήλωσε ο πατέρας του στο ABC News  ήταν «η πιο μαγική βραδιά της ζωής του».

Στις 4 Νοεμβρίου, όταν πια δεν μπορούσε να παραμείνει στο σπίτι, εισήχθη σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή.