Ισπανία: Ένας άνεργος μετανάστης κέρδισε 400.000 ευρώ στην λοταρία

Ισπανία: Ένας άνεργος μετανάστης κέρδισε 400.000 ευρώ στην λοταρία

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας άνεργος μετανάστης από τη Σενεγάλη, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 400.000 ευρώ στη χριστουγεννιάτικη λοταρία στην Ανδαλουσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La voz de Almeria ο Σενεγαλέζος είχε καταφέρει να φθάσει στην Ισπανία με αυτοσχέδιο πλεούμενο.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, θα σας έλεγα ότι δεν είχα ούτε πέντε ευρώ στην τσέπη», δήλωσε ενθουσιασμένος την Τρίτη ο 35χρονος και άνεργος Νγκάμε.

Ο Νγκάμε αφηγήθηκε ότι πριν από οκτώ χρόνια έφτασε στη νήσο της Τενερίφης, στο αρχιπέλαγος των Κανάριων Νήσων, με ένα σαπιοκάραβο, μαζί με τη σύζυγό του και στη συνέχεια μετέβησαν στην Αλμερία. «Επιβαίναμε 65 άνθρωποι στο πλοίο και χάρη στους Ισπανούς βρισκόμαστε εδώ, μας διέσωσαν ενώ είχαμε πέσει ήδη στο νερό», είπε.

Ο μετανάστης είχε δύσκολη ζωή, καθώς εργαζόταν περιστασιακά στα θερμοκήπια, μέχρι που έμεινε χωρίς δουλειά. Το λαχείο ήταν «μια πραγματική ευλογία» για την πόλη είπε το στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης διότι «το ποσοστό της ανεργίας αυξήθηκε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με την κρίση και έχει πλέον ανέλθει στο 30%». Το συνολικό ποσό που μοιράζεται αγγίζει τα 2,24 δισεκατομμύρια ευρώ!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο