Ως «θαύμα» περιγράφουν οι γιατροί την περίπτωση της 31χρονης, Laura Croix, η οποία κατάφερε να επιζήσει από το μακελειό στο Μπατακλάν.

Η 31χρονη τραγουδίστρια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του αιματοκυλίσματος στο θέατρο Μπατακλάν τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι, που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των Eagles of Death Metal.

Η Laura έμεινε σε κώμα για δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε δέκα χειρουργικές επεμβάσεις, της έκοψαν δυο δάκτυλα και της έκαναν τραχειοτομή, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. 

Στις 10 Δεκεμβρίου, η 31χρονη ξύπνησε από το κώμα και άρχισε να επικοινωνεί ξανά με τους γύρω της, αρχικά κουνώντας τα μάτια της. Λίγες ημέρες πριν, άρχισε να προφέρει και κάποιες λέξεις.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει ήταν τι συνέβη», είπε ο αδελφός της Sebastian Croix μιλώντας στους Sunday Times. «Εχει φοβερούς εφιάλτες. Ήξερε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν σκοτωθεί. Εχει πολλά ερωτήματα. Θυμάται ακόμη ότι οι δράστες φώναζαν ''Allahu Akbar''», πρόσθεσε.

Η οικογένεια της ελπίζει ότι θα μπορέσει ξανά να ανέβει στη σκηνή, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο έως και για ένα χρόνο ακόμη!