Ένας άνδρας συνελήφθη στο Λίβερπουλ της Βρετανίας έπειτα από απειλή για βόμβα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 10:30 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα), οι εργαζόμενοι μιας εταιρίας σε κτήριο της περιοχής σήμαναν συναγερμό για φωτιά, καθώς θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις ενός άντρα που κρατούσε στα χέρια του «ύποπτο πακέτο». Οι εργαζόμενοι άμεσα εγκατέλειψαν τα γραφεία τους, ενώ ο άντρας παραμένει μέσα, έως και αυτή την ώρα. Ο ύποπτος περιγράφεται ως λευκός, μέσης ηλικίας.

Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας κλήθηκαν στο κτίριο, όπου διαπραγματεύτηκαν με τον ύποπτο και κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί. Κατά το περιστατικό κανένας δεν τραυματίστηκε, αλλά όπως ανέφερε η αστυνομία το κέντρο της πόλης παρέμεινε αποκλεισμένο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. 

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο κέντρο του Λίβερπουλ δεν κυκλοφορούσε κανείς καθώς πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες έρευνες.

Η νομική εταιρία MSB Solicitors, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στην αποκλεισμένη περιοχή εξέδωσε ανακοίνωση για τους πελάτες της: «Ζητούμε συγγνώμη από όλους, αλλά λόγω απειλής για βόμβα στον πέμπτο όροφο του κτηρίου μας, η αστυνομία μας ζήτησε να εκκενωθεί».