Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε διυλιστήριο της Chevron στο Πέμπροουκ της Ουαλίας, η οποία προκάλεσε και πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις , όπως μετέδωσε το BBC με βάση πληροφορίες του . "Εχουμε τελυταίες πληροφορίες για δύο νεκρούς στο διυλιστήριο της Chevron", μετέδωσε συγκεκριμένα το BBC.

Η τοπική υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης είχε ανακοινώσει λίγο νωρίτερα ότι σημειώθηκε έκρηξη που προκάλεσε πυρκαγιά στο διυλιστήριο και ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες για θύματα ούτε για τους λόγους που προκάλεσαν την έκρηξη.

Νωρίτερα επίσης μεταδόθηκε μέσω του BBC ότι η φωτιά είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Η πληροφορία αυτή δεν αναμεταδόθηκε στα επόμενα ρεπορτάζ.

Chevron: Υπό έλεγχο η φωτιά - Δεν υπάρχουν νεκροί

Η εταιρεία Chevron ανακοίνωσε αργά σήμερα ότι η φωτιά που ξέσπασε σε διυλιστήριό της στο Πέμπροουκ της Ουαλίας έχει ήδη σβηστεί με τη βοήθεια ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων που έπευσαν επί τόπου και παραμένουν εκεί.

Στην ανακοίνωση Τύπου αναφέρεται επίσης ότι έχουν ληφθεί όλα τα πρέποντα μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Από την εταιρεία δεν γίνεται απολύτως καμία αναφορά σε θύματα.