Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 15 τραυματίστηκαν σήμερα αργά το βράδυ από τριπλή έκρηξη που σημειώθηκε στην πόλη Ραμάντι, 100 χιλιόμετρα δυτικά της ιρακινής πρωτεύουσας , ανακοινώθηκε από αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας του Ιράκ, που ανέφερε ότι πιθανώς πρόκειται για επιθέσεις αυτοκτονίας, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. "Τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 15 τραυματίστηκαν από τρείς εκρήξεις που σημείωθηκαν ταυτόχρονα σε αγορά που βρίσκεται πολύ κοντά στα κυβερνητικά γραφεία στην πόλη Ραμάντι", ανέφερε αστυνομικός αξιωματούχος από την πόλη αυτή που είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Αλ Ακμπάρ.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλλον πρόκειται για επιθέσεις αυτοκτονίας που στόχευαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή των κυβερνητικών κτιρίων.

Κατά πηγές του πρακτορείου Ρόιτερς οι εκρήξεις ήταν τέσσερεις και οι νεκροί μέχρι στιγμής πέντε. Η τέταρτη έκρηξη έγινε τη στιγμή που στρατιωτικοί και διασώστες βοηθούσαν τα θύματα των τριών προηγούμενων εκρήξεων.
TAGS