Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται ένας ιταλός ηθοποιός, ο οποίος κρεμάστηκε στη σκηνή κατά λάθος, την ώρα που έδινε παράσταση.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ράφαελ Σουμάχερ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παράστασης απαγχονίστηκε πραγματικά, όταν έσφιξε το σκοινί που ήταν γύρω από τον λαιμό του. Μάλιστα, το τραγικό περιστατικό συνειδητοποίησε ένας θεατής!

Ο ηθοποιός που εμφανιζόταν στην παράσταση «Mirages» στην Πίζα, δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Η αστυνομία άρχισε άμεσα έρευνα για το περιστατικό και σφράγισε το θέατρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουτί στο οποίο επρόκειτο να στέκεται ο Σουμάχερ την ώρα που είχε τη θηλιά στον λαιμό του, μετακινήθηκε. Επίσης, θεωρητικά θα είχε περασμένο στο σώμα του και έναν ιμάντα.

«Η θηλιά θα ήταν ψεύτικη και ο ιμάντας θα τον κρατούσε αν έπεφτε. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς συνέβη κάτι τέτοιο», είπε ένας από τους ηθοποιούς της παράστασης. Οπως φαίνεται, ένας από τους θεατές- οι οποίοι κυκλοφορούσαν ανάμεσα στις έξι σκηνές του πειραματικού θεάτρου- κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν παρατήρησε ότι ο Σουμάχερ- που φορούσε μάσκα στο πρόσωπό του- άρχισε να τρέμει.

Ο θεατής, απόφοιτος της ιατρικής, έτρεξε να τον βοηθήσει και χαλάρωσε την θηλιά πριν κατεβάσει τον ηθοποιό στο έδαφος, μαζί με ένα ακόμη άτομο. Σημειώνεται ότι η μητέρα του 27χρονου απέρριψε μία από τις πρώτες υποθέσεις της αστυνομίας, ότι μπορεί ο Σουμάχερ να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ο γιος μου έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και τερμάτισε μία σχέση, αλλά είχε βρει ξανά την ηρεμία του. Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει», δήλωσε η γυναίκα.