Συγκλονίζει η συνέντευξη μιας κοπέλας από το Μεξικό, η οποία εξομολογείται ότι έπεσε θύμα trafficking σε ηλικία 12 ετών και βιάστηκε πάνω από 40.000 φορές.

Όπως δηλώνει η Κάρλα Χασίντο, στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών δελεάστηκε από έναν 22χρονο, ο οποίος τάζοντάς της μια καλύτερη ζωή την απομάκρυνε από την οικογένεια της και την έριξε στον βούρκο του πληρωμένου σεξ.

Ο 22χρονος, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, προσέγγισε την Κάρλα σε έναν υπόγειο σιδηροδρομικό σταθμό στέλνοντας της με ένα μικρό κουτί καραμέλες. Το κορίτσι τού έδωσε το τηλέφωνο της, αφού πρώτα συζήτησαν για τη ζωή τους. 

Ύστερα από μια εβδομάδα, ο άνδρας που εμφανίστηκε σαν πωλητής αυτοκινήτων, πήγε έξω από το σπίτι της και της πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του σε κοντινή πόλη. 

Η 12χρονη Κάρλα, ερωτευμένη και θαμπωμένη από το ακριβό του αυτοκίνητο, τον ακολούθησε και κατέληξε να ζει μαζί του σε ένα σπίτι για τρεις μήνες όπου δεχόταν από αυτόν δώρα και κυρίως προσοχή και αγάπη.

Λίγο αργότερα, άρχισε να βλέπει ανησυχητικά σημάδια, όπως γυναίκες να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι με τον ξάδερφο του τότε συντρόφου της και μετά από ερωτήσεις, της ομολόγησε ότι ο ξάδερφος του ήταν προαγωγός, δεν άργησε να της ζητήσει να κάνει το ίδιο, ήταν η αρχή της κόλασης, όπως τη χαρακτηρίζει. 

Μετά τα δώρα και την αγάπη, σειρά πήραν 30 πελάτες την... ημέρα, ι οποίοι όταν ντρεπόταν να κάνει αυτά που της ζητούσαν, γελούσαν. 

Κάθε φορά έκλεινε τα μάτια για να μη βλέπει τι της κάνουν. Όπως εξομολογείται, βιάστηκε 43.000 φορές και μάλιστα σε κάποια έφοδο αστυνομικών είπε την ηλικία της μαζί με μια 10χρονη. Ωστόσο, βίωσε ακόμα έναν εξευτελισμό, καθώς οι αστυνομικοί πήραν τα ανήλικα κορίτσια σε δωμάτια και τα φωτογράφισαν σε άσεμνες πόζες. 

Στον εφιάλτη της ήρθε να προστεθεί και μια εγκυμοσύνη, την οποία ο προαγωγός της χρησιμοποίησε σαν αντίβαρο για να την εκβιάζει πως αν δεν έκανε αυτά που της ζητούσε θα σκότωνε το μωρό της.

Τελικά, η Κάρλα Χασίντο σώθηκε το 2008 ύστερα από επιχείρηση anti-trafficking στο Μεξικό,  και σήμερα, 23 ετών, σε μια προσπάθεια αφύπνισης και ενημέρωσης του κοινού, έγινε ένθερμη υποστηρικτής της μάχης ενάντια στη παράνομη διακίνηση ανθρώπων, δίνοντας διαλέξεις σε συνέδρια και δημόσιες εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μίλησε για την εμπειρία της στο αμερικανικό Κονγκρέσο, ενώ επισκέφθηκε και το Βατικανό, όπου συναντήθηκε και μοιράστηκε την ιστορία της με τον Πάπα.

Όπως τονίζει η Σούζαν Κόπετζ, Πρέσβειρα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έναντια στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων «η Αμερική και το Μεξικό έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή Τενανσίγκο, μια μικρή πόλη 13.000 ατόμων της οποίας το κυρίως εισόδημα είναι η πορνεία» και προσθέτει:

Αυτή είναι η κύρια βιομηχανία της πόλης, είναι πάντα η ίδια ιστορία με μικρά κορίτσια να παρασύρονται από προαγωγούς, οι οποίοι τα δελέαζουν με υποσχέσεις για μια άνετη ζωή.