Ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και δείχνει τις τελευταίες στιγμές του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, λίγο πριν την εκτέλεσή του.

Το βίντεο έφερε στο φως το βρετανικό δίκτυο BBC και πιθανότατα τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αντικαθεστωτικοί έχουν συλλάβει τον Καντάφι τον οποίο είχαν βρει κρυμμένο σε έναν αγωγού νερού.

Ο Καντάφι είναι καθισμένος σε μια καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου και αιμορραγεί από τις μαχαιριές και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε.

Γύρω του επικρατεί πανικός με τους αντικαθεστωτικούς να τον χτυπούν, να φωνάζουν και να τον βρίζουν. Κάποια στιγμή παρά την έντονη οχλαγωγία ακούγεται ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης να παρακαλά για την ζωή του.

Από πάνω του ένας άνδρας του βάζει το όπλο στο κεφάλι και το πλάνο γυρίζει στο εξαγριωμένο πλήθος. Μπροστά από το σώμα του Καντάφι άνδρες κάνουν το σήμα της νίκης και κοιτούν την κάμερα.

Δείτε το βίντεο το οποίο περιέχει ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανάλογα βίντεο είχαν βγει στο φως τις ημέρες αμέσως μετά τον θάνατο του πρώην δικτάτορα της Λιβύης στις 20 Οκτωβρίου

Μάλιστα σε ένα από αυτά φαινόταν ένας αντάρτης να μαχαιρώνει κατ' επανάληψη στην πλάτη τον Καντάφι, λίγο πριν ακουστεί ένας πυροβολισμός, από τον οποίο υποτίθεται ότι πέθανε ο δικτάτορας