Συναγερμός σήμανε στο Δουβλίνο, όταν τρεις άνδρες οπλισμένοι και ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο Regency Hotel και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. 

Σύμφνωνα με τις αρχές της Ιρλανδίας, από την ένοπλη επίθεση έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, ενώ δύο ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα θύματα ήταν όλοι ηλικίας 20 έως 30 ετών. Ο ένας άνδρας πέθανε ακαριαία, και οι άλλοι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες. 

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, ενώ σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, οι δράστες ήταν τρεις. Μία μη επιβεβαιωμένη πληροφορία ανέφερε ότι ο ένας τους ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα.

Σημειώνεται ότι στο ξενοδοχείο θα διεξαγόταν συνέντευξη Τύπου της εταιρείας MGM, η οποία εκπροσωπεί Επαγγελματική Σχολή Μποξ, με έδρα το Πουέρτο Μπάνους της Ισπανίας, ενόψει του αγώνα επαγγελματικού μποξ μεταξύ του Τζέιμι Κάβαναφ και του Ζοάο Μπέντο, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/2) το βράδυ. Οι αγώνες που επρόκειτο να γίνουν αύριο ματαιώθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η επίθεση να συνδέεται με μια βεντέτα που έχει ξεσπάσει μεταξύ μιας μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο Δουβλίνο και ενός καρτέλ που εδρεύει στη νότια Ισπανία αλλά ο ηγέτης του είναι ιρλανδικής καταγωγής.