Η Χίλαρι Κλίντον δεν τα πάει καλά με τα… email.

Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και νυν υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη ένα ενδεχόμενο σκάνδαλο που αφορά τον προσωπικό της λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Gawker, η Κλίντον φέρεται να έθετε όρους στους δημοσιογράφους προκειμένου να τους παρέχει τις πληροφορίες που ζητούσαν.

Συγκεκριμένα, σε email που αντάλλαξε ο εκπρόσωπος της Κλίντον, Φίλιπ Ρέινς με τον Μαρκ Άμπιντερ, έναν δημοσιογράφο του περιοδικού The Atlantic, φαίνεται ο  Άμπιντερ να ζητά από τον Ρείνς ένα αντίγραφο της ομιλίας που επρόκειτο να εκφωνήσει η Κλίντον στο Συμβούλιο των Διεθνών Σχέσεων.

Η απάντηση του Ρέινς ήταν «ναι, αλλά υπό όρους».

Ο δημοσιογράφος απάντησε «OK» και ο Ρέινς του παρουσίασε τις απαιτήσεις της Κλίντον: «1ον, με δικά σου λόγια περιέγραψε τις δηλώσεις της Κλίντον ως "δυναμικές". 2ον, επισήμανε ότι στη συνεδρίαση του Συμβουλίου, όλοι οι απεσταλμένοι - από τον Χόλμπρουκ και τον Μίτσελ μέχρι τον Ρος - κάθονται μπροστά από την Κλίντον και τόνισε ότι αυτό δεν αποτελεί σύμπτωση και, 3ον, μην πεις ότι σε εκβιάσαμε».