Σοκάρουν οι εικόνες με τη μαυροντυμένη γυναίκα να περιφέρεται σε σταθμό του μετρό της Μόσχας, κρατώντας στα χέρια της το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού. και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ», δηλαδή «ο θεός είναι μεγάλος».

Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, νωρίτερα η νταντά είχε αποκεφαλίσει το παιδί και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, στο οποίο βρίσκονταν. Όπως μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, στη συνέχεια, έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια τσάντα και έφυγε, μέχρι που αστυνομικοί την σταμάτησαν για να την ελέγξουν. Εκεί έβγαλε από την τσάντα το κεφάλι και άρχισε να φωνάζει ότι θα ανατιναχθεί, επικαλούμενη τον Αλλάχ. 

Μετά τη δολοφονία, η γυναίκα πήγε στον σταθμό του Μετρό Oktyabrskoye Pole, όπου τη σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι του θύματος από την τσάντα της και φώναζε πως είχε σκοτώσει το παιδί και ότι θα ανατιναχτεί.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τη συλλάβουν, ρίχνοντάς την κάτω, χωρίς εκραγεί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 38χρονη γυναίκα λέγεται ότι κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν και ότι εκτέλεσε το άτυχο παιδί επειδή έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.Το θύμα φέρεται να είναι ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών, το οποίο κρατούσε η γυναίκα. 
TAGS