Το 2011 τη γνώρισε, το 2012 τη συνάντησε κρυφά στο σπίτι της στο Λονδίνο, στην αριστοκρατική συνοικία Mayfair, και τον Απρίλιο του 2013 ξεκίνησε η σχέση και τα κρυφά ραντεβού στην Καλιφόρνια στο ράντσο του ζεύγους Μέρντοχ στο Carmel.

Ο λόγος για τον πρώην Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, ο οποίος γνώρισε στις ΗΠΑ τον μεγιστάνα των media, τον 84χρονο Ρούπερτ Μέρντοχ και την καλλονή Κινέζα σύζυγό του, την 43χρονη Γουέντι Ντενγκ, που του άλλαξε τη ζωή.

Αν και παντρεμένος χρόνια με την Τσέρι Μπουθ, ο Τόνι Μπλερ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της Γουέντι, την οποία μάλλον πρόδωσαν όχι μόνο το προσωπικό του ράντσου στην Καλιφόρνια, αλλά και τα mail, τα οποία έστελνε η Κινέζα καλλονή στον εαυτό της, προκειμένου να κρατά έναν τύπου ημερολόγιο, όπου έγραφε για τον Τόνι Μπλερ και πόσο την έχει γοητεύσει το καλό σώμα του, τα πόδια του, η επιδερμίδα του, αλλά και πόσο της λείπει.

Στις 11 Ιουνίου του 2013 ο Ρούπερτ Μέρντοχ διοργάνωσε στο ράντσο του ένα επίσημο δείπνο για φίλους του και είχε ήδη αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από την άπιστη σύζυγό του.

Πώς όμως το έμαθε;

Όταν η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου έκανε έρευνα στα γραφεία της εφημερίδας του στη βρετανική πρωτεύουσα τα στελέχη της εταιρείας του φρόντισαν να εξαφανίσουν από τους υπολογιστές τα «ύποπτα» emails του επιχειρηματία, όμως, ανάμεσα σε αυτά ανακάλυψαν emails της συζύγου του, τα οποία αποκάλυψε στον πατέρα του ένας από τους γιους του Μέρντοχ.

Έπειτα, ο Μέρντοχ «ανέκρινε» το υπηρετικό προσωπικό στο ράντσο του στο Carmel και κατόρθωσε να εκμαιεύσει ότι στις 27 Απριλίου του 2013 ο Τόνι Μπλερ πέρασε την νύχτα με την σύζυγό του. Εκείνη, σύμφωνα με τους ομιλητικότατους υπηρέτες, τάιζε στο στόμα τον εραστή της ενώ μετά το δείπνο το ζευγάρι αποσύρθηκε στην κρεβατοκάμαρα και έκλεισε την πόρτα πίσω του...

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Tony Blair The Tragedy Of Power» του Tom Bower, Βρετανού δημοσιογράφου και συγγραφέα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη υπόσχεται να παρουσιάσει λεπτομέρειες για την φλογερή σχέση του Τόνι Μπλερ με την πρώην σύζυγο του Μέρντοχ, αλλά και μυστικά από την θητεία του ως πρωθυπουργού της Βρετανίας.