Φρίκη προκαλεί στη Ρωσία ο τραγικός θάνατος μιας νεαρής κοπέλας την οποία κατακρεούργησε, ρίχνοντάς της 140 μαχαιριές, η ίδια της η αδελφή.

Η 17χρονη Stefania Dubrovina βρέθηκε χθες άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμα ενός 42χρονου άνδρα, αφότου δέχθηκε επίθεση από την 19χρονη αδελφή της Elizaveta.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ότι τα μάτια του θύματος ήταν βγαλμένα και τα αυτιά της κομμένα, ενώ το σώμα της έφερε 140 μαχαιριές.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται η τοπική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, το σώμα της κοπέλας ήταν σχεδόν κατεστραμμένο και η δολοφονία έγινε ενώ τα δύο κορίτσια διασκέδαζαν. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ξέμειναν από αλκοόλ και ένας άνδρας πήγε να αγοράσει. Μόλις όμως έκλεισε την πόρτα η Elizaveta επιτέθηκε στην αδελφή της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με αναφορές που κυκλοφορούν σε ξένα δημοσιεύματα, όπως αυτών των Daily Mail και Express, η μεγάλη αδελφή ζήλευε τη μικρή, που εργαζόταν ως μοντέλο, και την μιμούνταν στα πάντα. Τα κορίτσια είχαν μείνει ορφανά και είχαν χωριστεί από τα υπόλοιπα αδέλφια τους.

«Υπάρχουν φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια να αγκαλιάζονται και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αδελφή ζήλευε τη μικρότερη», δήλωσε φίλος τους σε τοπική εφημερίδα.

«Ήξερα τη Stefania περίπου δύο χρόνια. Ήταν ένα σεμνό και ελκυστικό κορίτσι, συμμετείχε στα σόου μου. Είμαι σοκαρισμένος», δήλωσε ο 43χρονος Stas Baretsky στην Αγία Πετρούπολη.

Τον συγκεκριμένο άνδρα φέρεται πως είχε επισκεφθεί μια εβδομάδα νωρίτερα για να οργανώσουν κάποια φωτογράφηση.