Ένοπλη επίθεση με όπλα και χειροβομβίδες σημειώθηκε σήμερα κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης,  μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN TURK.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, την επίθεση πραγματοποίησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λίγο αργότερα έπεσαν νεκρές από τα πυρά των αστυνομικών. 

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, οι δύο γυναίκες πέταξαν χειροβομβίδες και στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου. Εργαζόμενοι ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν τη μία από τις δύο γυναίκες.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι δύο γυναίκες έφθασαν στον τόπο της επίθεσης με ταξί και άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν από το ταξί και διέφυγαν πεζή στα σοκάκια της περιοχής.

Στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε η τουρκική αστυνομία σκότωσε τις  δύο γυναίκες. 

Οι δύο γυναίκες "εξουδετερώθηκαν" σε κτίριο όπου είχαν οχυρωθεί μετά την επίθεση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.