Προβολές που ξεπερνούν σε αριθμό ακόμα και τον πληθυσμό της χώρας του, κατάφερε με το βίντεο του – παρωδία για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο σλοβένος ηθοποιός Κλέμεν Σλακόνγια.

Το βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, στο οποίο ο ηθοποιός υποδύεται τον ρώσο πρόεδρο να τραγουδάει το «I run this freakin' show», και ανέβηκε στο YouTube  πριν από δύο

Υποδυόμενος τον πρόεδρο της Ρωσίας, ο Σλοβένος κωμικός ιππεύει ένα άλογο γυμνός από τη μέση και πάνω, κερδίζει μια σειρά από σκακιστές, διοργανώνει «Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με 40 βαθμούς» και πυροβολεί με βελάκι με ηρεμιστικό μια τίγρη.

«Θέλω να ενώσω τους ανθρώπους έτσι ώστε αυτοί που αγαπούν το πρόσωπο που υποδύομαι, να αγαπήσουν το βίντεο. Και οι άνθρωποι που μισούν το πρόσωπο που υποδύομαι επίσης να αγαπήσουν το βίντεο», δηλώνει ο ηθοποιός σχετικά με το τραγούδι του στα αγγλικά με τίτλο «Putin, Putout» που προβάλλεται στο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube.

Στόχος του 30χρονος Σλακόνγια, η κύρια απασχόληση του οποίου είναι στο Εθνικό Θέατρο της Σλοβενίας, είναι ο μεγάλος αριθμός προβολών του βίντεο του να προσελκύσει χορηγούς για να υποστηρίξουν το #TheMockingBirdMan#, το σχέδιό του να υποδυθεί πρόσωπα που είναι παγκοσμίως γνωστά.

Ήδη έχει υποδυθεί τον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.