current views are: 9

9 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση12:39

Πληροφορίες ότι εθεάθη η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη

Συναγερμός σήμανε στην Παραουάη, καθώς μάρτυρας ισχυρίστηκε πως είδε τη μικρή Μαντλίν, που αγνοείται από το 2007.

Δημοσίευση 12:39’

Συναγερμός σήμανε στην Παραουάη, καθώς μάρτυρας ισχυρίστηκε πως είδε τη μικρή Μαντλίν, που αγνοείται από το 2007.

Συναγερμός σήμανε στην Παραουάη, καθώς μάρτυρας ισχυρίστηκε πως είδε τη μικρή Μαντλίν, που αγνοείται από το 2007. Διαψεύδει ο επικεφαλής της Interpol στη χώρα.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Sun», που επικαλείται αστυνομικές πηγές, μετά τη μαρτυρία κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί από τέσσερα τμήματα και προσωπικό της Interpol, προκειμένου να την εντοπίσουν.

«Η ομάδα μου έλαβε την πληροφορία πως η Μαντλίν έφτασε στην Παραγουάη πριν έναν ή δύο μήνες, μαζί με μια γυναίκα», φέρεται να δήλωσε ένα ιδιωτικός ερευνητής, που ασχολείται με την υπόθεση. 

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Interpol στη χώρα, Λουίς Ιγνάσιο Αρίας, απέρριψε το σενάριο του ιδιωτικού ερευνητή. 

Ο Αρίας να αναφέρει στο πρακτορείο ειδήσεων EFE ότι το γραφείο του δεν έχει καμία ενημέρωση σχετικά με την ταυτότητα του φερόμενου ως ερευνητή Μιράζ Ουλάχ Αλί Ισα, ούτε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει ότι η Μαντλίν, η οποία αν βρίσκεται εν ζωή θα είναι 12 ετών, βρίσκεται στη χώρα.

«Δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό για αυτό το άτομο», δήλωσε ο Αρίας για τον Ισα, προσθέτοντας ότι ο «ερευνητής» δεν επικοινώνησε ποτέ με τις αστυνομικές αρχές της Παραγουάης ή το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.



Την ίδια στιγμή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, Τζαλίλ Ρασίντ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Monumental: «Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι, όχι, το εξαφανισμένο κορίτσι δεν βρέθηκε στην Αρεγουά», συμπληρώνοντας ότι ο Ισα «έμεινε με άδεια χέρια».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν Μακάν, η οποία σήμερα πρέπει να είναι 12 ετών, εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της το 2007. 


σχετικα αρθρα