Ένα κιλό κοκαΐνης κουβαλούσε στο στήθος της μια 24χρονη Κολομβιανή, η οποία είχε τοποθετήσει τα ναρκωτικά σε εμφυτεύματα.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όταν οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά παρατηρώντας τις νωπές ουλές κάτω από το στήθος της, κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου στον οποίο την υπέβαλαν την 24η Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα, η οποία παραπονιόταν ότι υπέφερε από οξείς πόνους, παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν τοποθετήσει στο κορμί της κατά τη διάρκεια μιας βιαστικής επέμβασης.

Εν συνεχεία διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα βάρους 500 γραμμαρίων το καθένα με την κοκαΐνη από τα στήθη της.

Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ και τελικός προορισμός τους ήταν η Ισπανία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου των τελωνειακών αρχών.

«Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση στη Γερμανία στην οποία ναρκωτικά εισάγονται κατ' αυτόν τον τρόπο» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου Χανς-Γιούργκεν Σμιτ.