Τραγική κατάληξη είχε ένας 17χρονος μετανάστης στη Γερμανία, όταν φοβισμένος κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρένο, στο οποίο επέβαινε, πήδηξε από το παράθυρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία πρόκειται για νεαρό Αιγύπτιο, τα μεταναστευτικά έγγραφα του οποίου είχαν εκδοθεί στην Αυστρία, και τον οποίο είχε εντοπίσει η ομοσπονδιακή αστυνομία στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας πριν από λίγες εβδομάδες και τον είχε στείλε πίσω στην Αυστρία.

Όμως ο νεαρός αποφάσισε, όπως φαίνεται, να επιστρέψει και ο φόβος του μήπως τον εντοπίσουν στο τρένο ήταν μάλλον η αιτία που τον οδήγησε στο να ρισκάρει να πηδήξει από την αμαξοστοιχία ενώ ήταν εν κινήσει.

Έτσι, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται πίσω από τα καθίσματα ενός τρένου και μόλις του ζήτησαν να ελέγξουν τα χαρτιά του εκείνος το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε σε ένα άλλο βαγόνι. Εκεί άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε από το τρένο, όπως επιβεβαίωσαν στην αστυνομία δύο Αμερικανίδες, αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, που συνέβη σε τρένο που πραγματοποιούσε νυχτερινό δρομολόγιο σήμερα τα πρωί σε περιοχή κοντά στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας.