Λίγο πριν κλείσουν 22 χρόνια από τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή Kurt Cobain η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την καραμπίνα με την οποία ο νεαρός μουσικός έγραψε τον τραγικό επίλογο της ζωής του.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν πέρυσι, ωστόσο άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο λόγος που η αστυνομία τις έδωσε τώρα στη δημοσιότητα. Εξάλλου πριν από δύο χρόνια, στην 20η επέτειο του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τον χώρο στον οποίο είχε βρεθεί η σορός του. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο ντετέκτιβ Μάικ Σιεζίνκσι να κρατά την καραμπίνα και να την επιδεικνύει από διάφορες πλευρές.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής των Nirvana είχε βρεθεί νεκρός στην περιοχή του Σιάτλ στις 8 Απριλίου του 1994, στην ηλικία των 27 ετών. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία και πριν από δύο χρόνια, στην 20ή επέτειο, ο ντετέκτιβ Σιεζίνκσι είχε αναφέρει πως η επανεξέταση του φακέλου δεν έδωσε νέα στοιχεία που να ανατρέπουν το πόρισμα.