«Πόλεμο» προς τους τζιχαντιστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους κήρυξαν οι Anonymous, ύστερα από τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Σε βίντεο που ανέβασαν στο Youtube, οι Anonymous προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν να «χακάρουν» τους λογαριασμούς των τζιχαντιστών στα social media.

«Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, έχουμε δώσει καθημερινές μάχες με την τρομοκρατία. Και έχουμε φιμώσει χιλιάδες λογαριασμούς στο Twitter που σχετίζονταν άμεσα με το Ισλαμικό Κράτος», αναφέρουν και προσθέτουν:

Τιμωρήσαμε σκληρά το Ισλαμικό Κράτος στο Darknet. Χακάραμε το ηλεκτρονικό τους portfolio και κλέψαμε χρήματα από τους τρομοκράτες. Πολιορκήσαμε τις προπαγανδιστικές ιστοσελίδες τους, τους δοκιμάσαμε με τις κυβερνοεπιθέσεις μας. Ωστόσο, δεν θα σταματήσουμε όσο οι τρομοκράτες συνεχίσουν τις πράξεις τους ανά τον κόσμο.

«Θα αντεπιτεθούμε. Θα συνεχίσουμε να χακάρουμε τις ιστοσελίδες τους, να κλείνουμε τους λογαριασμούς τους στο Twitter και να κλέβουμε τα bitcoins τους. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της ελευθερίας και της ανοχής», τονίζουν οι Anonymous.