Συγκλονίζει η υπόθεση-θρίλερ, η οποία εξιχνιάστηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καθώς εντοπίστηκε ο δολοφόνος της οικογένειας, τα μέλη της οποίας είχαν βρεθεί νεκρά σε πλαστικές σακούλες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης του τριπλού εγκλήματος ήταν ο συνεργάτης του πατέρα της οικογένειας, γι'αυτό και το έγκλημα είχε συγκλονίσει την αμερικανική πολιτεία.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, ο 27χρονος Πιέρ Χομπς πυροβόλησε τον 57χρονο Κινέζο επιχειρηματία Dr Χέιντονγκ Χένρι Χαν, την 29χρονη σύζυγό του Χούιτζι Τζένι Βου και την κόρη τους Έμιλι, τους οποίους τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και τους άφησε στο σπίτι. Τα τρία πτώματα βρέθηκαν την Τετάρτη, όταν αναζήτησαν τον Κινέζο επιχειρηματία, καθώς δεν είχε πάει για ημέρες στη δουλειά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακρίσεις που έχουν γίνει, τα αίτια της δολοφονίας ενδέχεται να οφείλονται σε οικονομικές διαφορές που προέκυψαν μεταξύ των δύο συνεργατών. Τα τρία πτώματα βρέθηκαν τυλιγμένα με τις πλαστικές σακούλες και ταινία στο γκαράζ του σπιτιού τους, στη Σάντα Μπάρμπαρα.