Ένα νέο βίντεο, λίγο πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στο οποίο φαίνονται οι δύο βασικοί ύποπτοι Ιμπαχίμ Ελ Μπακράουι και Ναζίμ Λαχράουι καθώς και ο τρίτος άνδρας που θεωρείται επίσης δράστης, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η βελγική αστυνομία.

Το 33 δευτερολέπτων βίντεο εστιάζει στον τρίτο άνδρα, ντυμένο με λευκό τζάκετ και καπέλο, που πιστεύεται ότι μετέφερε το μεγαλύτερο εκρηκτικό μηχανισμό, αν και η βόμβα του δεν εξερράγη όταν οι δύο άλλοι μαυροντυμένοι καμικάζι πυροδότησαν το δικό τους φορτίο.

Σύμφωνα με βελγικά Μέσα Ενημέρωσης πρόκειται για τον Φεϊσάλ Σεφού, δημοσιογράφο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για προπαγάνδα υπέρ του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού στη χώρα. Ο άνδρας αυτός, τον οποίο αναγνώρισε ο οδηγός του ταξί που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο, μαζί με τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση.

Οι βελγικές Αρχές έχουν ήδη απαγγείλει κατηγορίες για τρομοκρατία σε βάρος τριών ατόμων που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση το Σαββατοκύριακο.