current views are: 7

30 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση07:15

Το παρασκήνιο της selfie με τον αεροπειρατή – Ποιος είναι ο 26χρονος

Χαμογελαστός χωρίς καθόλου φόβο ο 26χρονος βρετανός Ben Innes ποζάρει δίπλα στον αεροπειρατή των Αιγυπτιακών Αερογραμμών και η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. 

Δημοσίευση 07:15’

Χαμογελαστός χωρίς καθόλου φόβο ο 26χρονος βρετανός Ben Innes ποζάρει δίπλα στον αεροπειρατή των Αιγυπτιακών Αερογραμμών και η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. 

Χαμογελαστός χωρίς καθόλου φόβο ο 26χρονος βρετανός Ben Innes ποζάρει δίπλα στον αεροπειρατή των Αιγυπτιακών Αερογραμμών και η φωτογραφία του κάνει τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας ποικίλλα σχόλια.

Ο 26χρονος Ben Innes, ήταν ένας από τους επτά ομήρους που παρέμειναν στο αεροσκάφος μέχρι το τέλος της αεροπειρατείας που διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο.

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του ο 26χρονος μίλησε στην εφημερίδα Sun και αποκάλυψε τον λόγο που έβγαλε αυτή την φωτογραφία. 

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί το έκανα, έριξα ένα βλέμμα στο κενό καθώς προσπαθούσα να παραμείνω χαμογελαστός. Θεώρησα ότι εάν η βόμβα ήταν αληθινή δεν θα είχα τίποτα να χάσω, έτσι αποφάσισα να πλησιάσω για να την δω καλύτερα» είπε. 

Όπως εξήγησε ζήτησε από ένα μέλος του πληρώματος να μεταφράσει και να ρωτήσει τον αεροπειρατή εάν μπορούσε να τον πλησιάσει και να βγάλει μία selfie μαζί του.

«Έγνεψε οκ, έτσι στάθηκα δίπλα του και γέλασα στην κάμερα όταν η συνοδός έβγαλε την φωτογραφία. Πρέπει να είναι η πιο κορυφαία selfie στην ιστορία».

Επίσης ο Ben αποκάλυψε ότι έστειλε τη φωτογραφία στους φίλους του γράφοντας “το αγόρι σας δεν… μασάει. Βάλτε να δείτε ειδήσεις”. Μάλιστα όπως είπε λάμβανε συνεχώς μηνύματα και από την μητέρα του η οποία τον συμβούλευε να μην κάνει καμία κίνηση που θα τραβούσε την προσοχή του αεροπειρατή.

“Που να ήξερε ότι εγώ είχα βγάλει μια selfie μαζί του” λέει γελώντας ο Ben.

 


σχετικα αρθρα