current views are: 6

31 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση11:58

Συναγερμός σε αεροδρόμιο της Σουηδίας – Εντοπίστηκαν ύποπτα αντικείμενα (φωτό)

Στην εκκένωση του αεροδρομίου Landvetter, του δεύτερου μεγαλύτερου της Σουηδίας, προχώρησαν οι αρχές λόγω απειλής για βόμβα.

Δημοσίευση 11:58’

Στην εκκένωση του αεροδρομίου Landvetter, του δεύτερου μεγαλύτερου της Σουηδίας, προχώρησαν οι αρχές λόγω απειλής για βόμβα.

Στην εκκένωση του αεροδρομίου Landvetter, του δεύτερου μεγαλύτερου της Σουηδίας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές λόγω απειλής για βόμβα, καθώς εντοπίστηκαν δύο ύποπτα αντικείμενα. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ο αερολιμένας εκκενώθηκε έπειτα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Πίτερ Άντλερσον.

Εκπρόσωπος της εταιρίεας Swedavia επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το Russia Today, πως σημειώθηκε απειλητικό τηλεφώνημα στο αεροδρόμιο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, το δίκτυο Forex Live ανέφερε πως σημειώθηκε ελεγχόμενη έκρηξη δύο «ύποπτων» αποσκευών, από τους ειδικούς πυροτεχνουργούς. 

Από την πρώτη στιγμή, ο χώρος αναχωρήσεων πτήσεων εσωτερικού εκκενώθηκε, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων, αλλά δεν επηρεάστηκε η εναέρια κυκλοφορία. 


σχετικα αρθρα