current views are: 3

11 Απριλίου 2016
Δημοσίευση06:31

Ο προκλητικός χορός τής στοίχισε τη δουλειά της (Βίντεο)

Ένας διαγωνισμός χορού ήταν αρκετός για να μείνει άνεργη μια 24χρονη δασκάλα από το Μεξικό. 

Δημοσίευση 06:31’

Ένας διαγωνισμός χορού ήταν αρκετός για να μείνει άνεργη μια 24χρονη δασκάλα από το Μεξικό. 

Ένας διαγωνισμός χορού ήταν αρκετός για να μείνει άνεργη μια 24χρονη δασκάλα από το Μεξικό

Η κοπέλα, εργάζονταν τα τελευταία τρία χρόνια ως δασκάλα σε ένα μεγάλου κύρους ιδιωτικό σχολείο στην πόλη Σιουδάδ Ομπρεγκόν.

Το Πάσχα πήγε διακοπές στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Κάμπο Σαν Λούκας όπου και συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό χορού. 

Το twerking της 24χρονης οδήγησε στη νίκη της και η κοπέλα ευτυχισμένη πανηγύρισε για το αποτέλεσμά της. Η βιντεοσκόπηση του χορού της όμως από έναν θαμώνα οδήγησε τελικά την κοπέλα στην ανεργία, καθώς ο νεαρός το ανέβασε στη σελίδα ενός τοπικού site στο facebook.

Το βίντεο έγινε viral και μεταξύ αυτών που το είδαν ήταν και πολλοί γονείς μαθητών της. 

Όταν επέστρεψε από τις διακοπές της η κοπέλα βρήκε όπως είπε, δεκάδες  αιτήματα φιλίας από άνδρες στο προφίλ της στο facebook αλλά και κλήσεις από τη διεύθυνση του σχολείου για συνάντηση, κατά την οποία όπως επεσήμανε η ίδια, ωθήθηκε σε παραίτηση.

Η 24χρονη σε δηλώσεις της σε εφημερίδα του Μεξικού επέμεινε ότι δεν έκανε κάτι κακό, απλώς συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό χορού. 

” Όπως και να έχει, δεν έκανα τίποτα κακό. Ήταν ένας διαγωνισμός χορού, κάτι που δεν συνηθίζω να κάνω, ήταν στον ελεύθερο χρόνο μου και είμαστε στον 21ο αιώνα. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Δεν είμαι γυμνή, δεν κάνω σεξ, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν προσβάλλω κανέναν. Είναι άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το επάγγελμα σου σε καθορίζει και ότι δεν έχεις ζωή εκτός εργασίας, δεν έχεις φίλους, οικογένεια ή ελεύθερο χρόνο. Δεν είμαστε όλοι άγιοι και δεν μπορείς να κρίνεις ένα άτομο και να το αμφισβητείς, από μια τέτοια ενέργεια”.

 

 


σχετικα αρθρα