Ακόμα δύο τζιχαντιστές, οι οποίοι σχετίζονται με πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, έχουν περάσει από την Ελλάδα, υποστηρίζει το Fox News. Τα δύο άτομα παρίσταναν  τους πρόσφυγες που έφταναν στα ελληνικά νησιά με βάρκες. 

Πρόκειται για τον Μουχάμαντ Γκανί Ουσμάν, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Πακιστάν, Λασκάρ ε Τάιμπα, ο οποίος μετείχε στις επιθέσεις στα δύο ξενοδοχεία της Βομβάης, που κόστισε τη ζωή σε 164 ανθρώπους. Ο Ουσμάν μαζί με τον -αλγερινής καταγωγής- Αντέλ Χαντάντι, συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο στο Σαλτζμπουργκ, όπως ανέφεραν Αυστριακοί εισαγγελείς στην Telegraph, αλλά οι αρχές αποκάλυψαν το όνομα του Ουσμάν, μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει το Fox News, οι Ουσμάν και Χαντάντι έφτασαν με την ίδια βάρκα ως πρόσφυγες στην Ελλάδα και -σύμφωνα με ερευνητές- είναι ένοχοι για τις επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Υπενθυμίζεται πως ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ζούσε στο Παγκράτι, και ο Οσάμα Κραγιέμ, ο οποίος συμμετείχε στο “χτύπημα” στις Βρυξέλλες, είχε περάσει από τη Λέρο.