Συγκλονίζει την Βουλγαρία η άγρια δολοφονία εργαζομένου σε εστιατόριο της παλιάς πόλης του Νεσέμπερ (Μεσημβρία) που έγινε την Κυριακή το βράδυ για ένα πιάτο αρνί!

Όσο έρχονται στην δημοσιότητα οι λεπτομέρειες τόσο περισσότερο γίνεται φρικιαστικό το έγκλημα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flagman.bg ενώ στην αρχή έγινε λόγος για παιχνίδι με περίστροφο αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι αφορμή για την δολοφονία του εργαζομένου από τον εργοδότη ήταν ότι δεν άρεσε στον δολοφόνο ο τρόπος που μαγείρεψε το αρνί ο μάγειρας.

Συγκεκριμένα ο εργοδότης που είχε μόλις έρθει από την Σόφια και από νωρίς το μεσημέρι διασκέδαζε σε γειτονικό κέντρο διασκέδασης παρήγγειλε στον 62χρόνο μάγειρα να μαγειρέψει αρνί για αυτόν και την παρέα του.

Στο αφεντικό που ήταν ήδη πιωμένος δεν άρεσε ο τρόπος μαγειρέματος, οι 2 άντρες τσακώθηκαν κ στην συνέχεια ο δολοφόνος πήρε από το αυτοκίνητό του το προσωπικό του πιστόλι και εκτέλεσε με 6 σφαίρες τον άτυχο εργαζόμενο.

Σύμφωνα με δηλώσεις άλλου εργαζομένου πέρυσι το καλοκαίρι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει τον άτυχο μάγειρα γιατί τότε δεν του είχε αρέσει ο τρόπος που είχε ψήσει ένα ψάρι ενώ ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία διερευνά και την αξιόπιστη μαρτυρία ο εργοδότης να ήταν εκτός από μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο δολοφόνος θεωρείται πρόσωπο με υψηλές γνωριμίες τόσο στο Νεσέμπερ όσο και στην Σόφια.