current views are: 10

22 Απριλίου 2016
Δημοσίευση05:03

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του Prince (φωτό)

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Prince έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Δημοσίευση 05:03’

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Prince έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Prince έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα που τον ήθελαν να χάνει τη ζωή του από προβλήματα υγείας που είχε έπειτα από γρίπη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύει η Daily Mail ο γνωστός καλλιτέχνης είχε νοσηλευτεί πριν από έξι ημέρες για υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές θέλουν το ιδιωτικό αεροπλάνο του Prince να πραγματοποιεί την περασμένη Παρασκευή έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μολίν στο Ιλινόις έπειτα από συναυλία που έδωσε στην Ατλάντα προκειμένου να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. 

Εκεί, οι γιατροί, αναφέρει το δημοσίευμα, του έδωσαν την “σωτήρια ένεση” όπως αποκαλείται, η οποία χορηγείται συνήθως σε άτομα που έχουν κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών. 

Μάλιστα οι γιατροί ζήτησαν από τον Prince να νοσηλευτεί για 24 ώρες στο νοσοκομείο ωστόσο ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του επέλεξαν να φύγει. Τρεις ώρες μετά, αναφέρει το δημοσίευμα, ο Prince έδωσε ένα πάρτι στη Μινεσότα όπου και φέρεται να είπε στους φαν του «περιμένετε λίγες ημέρες πριν προσευχηθείτε για μένα».

Την ίδια ώρα κυκλοφορεί και μια φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον διάσημο τραγουδιστή να βγαίνει από φαμακείο μόλις 15 ώρες πριν βρεθεί νεκρός στο ασανσέρ της έπαυλής του.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί πήγε ο ίδιος στο φαρμακείο και όχι κάποιος συνεργάτης του, ενώ πηγές αναφέρουν ότι έδειχνε αγχωμένος.

 

 


σχετικα αρθρα