Σοκάρει η αποκάλυψη για τα αίτια θανάτου του Prince, μία εβδομάδα αφότου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλικία 57 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευμα, έπασχε από AIDS και η ασθένεια τον σκότωσε!

Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer», ο Prince ήταν φορέας του HIV από τη δεκαετία του ’90, όμως, αρνούνταν τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και το απαγόρευε η πίστη του.

Επικαλούμενο πηγή από την αμερικανική μουσική βιομηχανία, το περιοδικό αναφέρει πως η διάγνωση ότι έπασχε από AIDS έγινε πριν από περίπου έξι μήνες και ο ίδιος προετοιμαζόταν για το τέλος.

«Ήταν σε κακή κατάσταση. Οι γιατροί του είχαν πει ότι οι τιμές των αιματολογικών εξετάσεων δεν ήταν φυσιολογικές και ότι η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Ήταν αδύναμος, είχε παντελή έλλειψη σιδήρου και έπασχε από συνεχείς ζαλάδες και ναυτίες. Δεν είχε καθόλου όρεξη και όταν σπάνια έτρωγε», αναφέρει η πηγή, που δεν κατονομάζεται.

Παράλληλα, το δημοσίευμα παραθέτει και μαρτυρία υπαλλήλου του φαρμακείου στο οποίο πήγαινε ο Prince, το οποίο περιγράφει το συγκλονιστικό διάλογο που είχαν με τον τραγουδιστή το βράδυ πριν πεθάνει: «έδειχνε χάλια! Του είπαμε “προσευχόμαστε για εσάς” και απάντησε μέσα από τα δόντια του “ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα”. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε “όπως και να 'χει, ευχαριστώ”»!


TAGS