current views are: 8

9 Μαΐου 2016
Δημοσίευση01:30

O Γούντι Άλεν στηρίζει… Χίλαρι αλλά του αρέσει και ο Τράμπ!

Στα πολιτικά των ΗΠΑ αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνεντευξή του ο Γούντι Άλεν, υπογραμμίζοντας ότι είναι ”θαυμαστής της Χίλαρι Κλίντον”.

Δημοσίευση 01:30’

Στα πολιτικά των ΗΠΑ αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνεντευξή του ο Γούντι Άλεν, υπογραμμίζοντας ότι είναι ”θαυμαστής της Χίλαρι Κλίντον”.

Στα πολιτικά των ΗΠΑ αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνεντευξή του ο Γούντι Άλεν, υπογραμμίζοντας ότι είναι ”θαυμαστής της Χίλαρι Κλίντον”.

«Ποιον υποστηρίζετε;» τον ρωτά ο δημοσιογράφος για τις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Ο Γούντι Αλεν δεν διστάζει να ταχθει ανοιχτά υπέρ  της Χίλαρι Κλίντον, ενώ αναφέρεται και στις συναντήσεις του, με τον Νεοϋορκέζο δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ. 

«Είμαι φαν της Χίλαρι. Μου αρέσει όμως και ο Μπέρνι πάρα πολύ. Νομίζω, πως ό,τι ευαγγελίζεται είναι υπέροχο. Αλλά νομίζω ότι η Χίλαρι θα κάνει περισσότερα από αυτά που λέει και θα ήθελε να κάνει ο Μπέρνι».

Και ο Γούντι Άλεν συνεχίζει «Δεν έχω γνωρίσει τη Χίλαρι. Έχω γνωρίσει τον Τραμπ γιατί ήταν σε μία από τις ταινίες μου, τις ”Διασημότητες” (1998). Είναι πολύ φιλικός, τον συναντώ σε αγώνες μπάσκετ και στο Lincoln Center. Και είναι πάντα πολύ καλός και ευχάριστος, καάτι το οποίο είναι δύσκολο να συνδέσω με πολλά από τα πράγματα που έχει πει στην προεκλογική του καμπάνια».

 


σχετικα αρθρα