Παντρεύτηκε η μικρότερη κόρη του τούρκου προέδρου,  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σουμεϊγέ, τον 36χρονο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, ο οποίος είναι γιος μεγαλοβιομήχανου και προμηθευτή εξοπλισμού στον τουρκικό στρατό.

Ο λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με την πολυτέλεια  που αρμόζει στην κόρη ενός «σουλτάνου», με τον πρώην τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, να έχει οριστεί ως μάρτυρας από την πλευρά της νύφης. Από την πλευρά του γαμπρού, μάρτυρας ορίστηκε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ.

Το νυφικό της Σουμεγιέ Ερντογάν ήταν δουλεμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια, το μακιγιάζ της διακριτικό ώστε να ταιριάζει στο συντηρητικό χαρακτήρα της και η λίστα των 6.000 καλεσμένων σχολαστικά ελεγμένη για να μην υπάρχουν προβλήματα. 

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά με τους  χιλιάδες προσκεκλημένους που έφτασαν από ολόκληρο τον κόσμο να ελέγχονται από έμπιστους άνδρες του τούρκου προέδρου πριν περάσουν στην αίθουσα του πολυτελούς πολιτιστικού κέντρου Χαγιά Κεμάλ Μπεγιατλί σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης.