Σοκάρουν οι φωτογραφίες των θυμάτων της πτήσης MS804 της EgyptAir, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πρόσωπα χαρούμενα και ανυποψίασα για το τι πρόκειται να συμβεί... 

Ιδιαίτερη ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες των νεαρότερων θυμάτων, που χάθηκαν μαζί με το μοιραίο Airbus βόρεια της Αλεξάνδρειας. 

Πρόκειται για τη μόλις τεσσάρων μηνών Τζουμάνα και τον δίχρονο αδελφό της Μοχάμεντ. Τα δύο παιδιά επέβαιναν στο αεροπλάνο μαζί με τους γονείς τους, Φαϊσάλ και Νούχα Μπετίς, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, το Κάιρο.

Η μικρή Τζουμάνα και ο αδελφός της Μοχάμεντ ήταν τα νεαρότερα από τα 66 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, ενώ ο ροζ υπνόσακος που βρέθηκε ανοιχτά της Αλεξάνδρειας εικάζεται ότι ανήκει στο άτυχο κοριτσάκι. 

 «Ο Φαϊσάλ και η οικογένειά του θα πήγαιναν διακοπές για δύο εβδομάδες στην Αίγυπτο. Θα πετούσαν στο Κάιρο και από εκεί θα έπαιρναν άλλο αεροπλάνο για το Σαρμ Ελ Σείχ. Είχαν βάλει στις βαλίτσες τους τα μαγιό τους και τα καπέλα τους», δηλώνει η αδελφή του Άσια και εξηγεί:

Ήθελε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του πριν ξεκινήσει η πιο δύσκολη επαγγελματική περίοδος, καθώς δεν είχαν καταφέρει να κάνουν «κανονικές» διακοπές τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Φαϊσάλ εργαζόταν πολύ σκληρά και ήθελε μόνο να χαλαρώσει με την νέα του οικογένεια. Είχαν δύο αξιαγάπητα παιδιά. Ο Μοχάμεντ ήταν μόνο δύο ετών. Η Τζουμάνα ήταν ακόμα μωρό.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα μας δεν είναι καλά. Ο πατέρας μας Σαλάχ είναι συγχυσμένος. Έχασε το γιο του», είπε η γυναίκα για τον αδελφό της που είχε παντρευτεί μόλις πριν από 4,5 χρόνια.

 

Συνολικά, από τη συντριβή του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους 66 άτομα. 66 διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες έμελλε να ολοκληρωθούν με τον πιο σκληρό και άσχημο τρόπο...