Με το που έγινε γνωστή η εξαφάνιση του μοιραίου Airbus της Egyptair από τα ραντάρ πάνω από τη Μεσόγειο, οι θεωρίες συνωμοσίας για το πώς μπορεί να έπεσε άρχισαν να δίνουν και να… παίρνουν.

Κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο κυκλοφόρησε στα social media και στο ίντερνετ, τα οποία βεβαίως διαψεύστηκαν αρκετά γρήγορα. Αλλά ορισμένοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Mirror – επικαλούμενη δημοσίευμα της Hurriyet- φιλοξενεί «μαρτυρίες» τούρκων πιλότων, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε συνδέουν την τραγωδία με το Airbus με… UFO. Ναι καλά ακούσατε, UFO…

Οι Τούρκοι πιλότοι εκτελούσαν πτήση της Turkish Airlines από το Μπόντρουμ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και δήλωσαν ότι είδαν να πετάει στον ουρανό ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα μία ώρα πριν από τη συντριβή του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir κοντά στην πόλη Σηλυβρία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Είδαμε ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνάει πάνω από εμάς. Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Υποθέτουμε ότι ήταν UFO», δήλωσαν οι δύο πιλότοι στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.